Bestuur

Het initiatief om een beroepsvereniging voor Virtueel Support Professionals op te richten is gestart door onderstaande personen. Wij zijn allemaal werkzaam in de wereld van locatieonafhankelijk werken vanuit de rol van Support Professional. Wij geloven in het vak en de enorme mogelijkheden die de VSP's bieden. Wij staan voor kwaliteit en vinden het belangrijk dat de markt dat zodanig ervaart en meer VSP's gaat inzetten.

De bedrijven in Nederland en België zijn nog onvoldoende bekend met het bestaan van de VSP. Dat geldt ook voor de politiek. Terwijl er zoveel vraag is naar gekwalificeerde mensen met kennis op het gebied van digitalisering en er diverse subsidies beschikbaar zijn voor het MKB om te digitaliseren. Ieder individueel kunnen we weinig bewerkstelligen. Met een vereniging met veel leden wel!

Samen staan we sterk en kunnen we gaan lobbyen in kringen die voor een enkeling ontoegankelijk zijn. We stellen ons graag aan jullie voor:

Danielle de Klerk

Voorzitter

bestuur@verenigingvsp.nl

 

Danielle is sinds 2006 succesvol met meerdere bedrijven. In de beginjaren van haar carrière richtte ze zich veelal op het ondersteunen van bestuurders en projectmanagement rollen binnen grote (internationale) zakelijk dienstverleners.

Na haar studie Hotel Management en Corporate Governance aan Nyenrode Business Universiteit is ze zich steeds meer bezig gaan houden met het aansturen en optimaliseren van teams, het management van projecten en het inrichten van processen voor topondernemers.

Samen met Wendy Stammis heeft Danielle de leiding over het team van experts binnen Virtual Business Collective. Deze onderneming zet zich in voor MKB-ondernemers die willen opschalen en meer omzet willen behalen met minder kosten d.m.v. digitalisering.

Met de bewezen methode vaoor groei aan de hand van vier pijlers (Tijd, Planning, Processen, Team) is het team in staat om voor haar klanten een gegarandeerd fundament voor groei te bieden.

Daarnaast is Danielle nog eigenaar van een bedrijf wat luxe dameskleding produceert en verkoopt en een bedrijf in vastgoedstyling.

 


 

Petra Fehring

Vicevoorzitte
r
bestuur@verenigingvsp.nl

 

Petra is sinds 2008 zelfstandig ondernemer en t/m 2013 heeft ze (directie)secretaresses, managementassistenten, (project)ondersteuners etc. in het bedrijfsleven gecoacht en getraind. Daarnaast heeft ze diverse projecten uitgevoerd op het gebied van herstructureren van bedrijfsprocessen. 

Ze heeft diverse trainingen gevolgd over ondernemerschap en dit succesvol in haar eigen bedrijf toegepast. In 2012 heeft zij zich in Canada en Verenigde Staten gespecialiseerd in het online ondernemen en is gecertificeerd als Online Business Manager. Met deze kennis is ze gaan onderzoeken waar ondernemers behoefte aan hebben en wat in de markt leeft, om haar aanbod hierop aan te passen. Uit onderzoek bleek dat ondernemers behoefte hebben aan ondersteuning in de brede zin. Zij zoeken experts! 

Dat is de reden dat ze in 2013 de Academie voor Virtueel Professionals is gestart als eerste opleider in NL en BE. Petra heeft haar opleidingen zelf ontwikkeld, gebaseerd op het onderzoek, de wensen van ondersteuners die de stap naar VP of VA wilden zetten en haar werkervaring met opdrachtgevers in de praktijk. Hierdoor heeft ze kunnen toetsen wat werkelijk werkt. 

Ondertussen werkt ze in haar bedrijf zelf met virtueel professionals, waardoor ze ook als opdrachtgever ervaart wat belangrijk is in de samenwerking en wat je als VP moet kunnen bieden. Ze heeft een volledig online bedrijf en zet de online tools optimaal in.  

 


 

Wendy Stammis

Penningmeester

administratie@verenigingvsp.nl

 

Wendy studeerde Toeristisch Management en Personeelsmanagement. Naast functies als Office Manager, Project Manager en Locatie Manager bij uiteenlopende bedrijven beschikt zij inmiddels over ruim twintig jaar ondernemerservaring.

Samen met Danielle de Klerk heeft Wendy in 2017 Virtual Business Collective opgericht. Deze onderneming zet zich in voor MKB-ondernemers die willen opschalen en meer omzet willen behalen met minder kosten d.m.v. digitalisering. Binnen VBC houdt Wendy zich bezig met het smeden van het perfecte team en zorgt zij voor het klantgeluk.

Met de bewezen methode vaoor groei aan de hand van vier pijlers (Tijd, Planning, Processen, Team) is het team van Virtual Business Collective in staat om voor haar klanten een gegarandeerd fundament voor groei te bieden.

 


 

Simone Hiemstra

Secretaris

secretaris@verenigingvsp.nl

 

Simone is sinds 2014 zelfstandig virtueel support professional en ondersteunt met haar bedrijf assisteermij.nl diverse opdrachtgevers (ZZP en MKB) op het gebied van operationeel management, sales, (online) marketing en communicatie. In de periode voor haar zelfstandig ondernemerschap heeft ze ruim 15 jaar werkervaring opgedaan als Office Manager / Management Assistent en Teamcoördinator voor diverse dienstverlenende organisaties. 

Ze is haar bedrijf gestart met behulp van de training Lopend VA bedrijf via de Academie van Virtueel Professionals, vervolgens heeft ze zich doorontwikkeld op het gebied van online marketing door het volgen van de opleiding Virtueel Succes van de Academie. Vanwege haar affiniteit en behendigheid met automatisering maakt ze zich nieuwe tools snel eigen. 

Het ondersteunen van bedrijven/ondernemers zit haar in het bloed, het liefste zet ze zich in voor het structureren en digitaliseren van diverse processen in de bedrijfsvoering waarbij ze efficiëntie, kwaliteit en betrokkenheid hoog in het vaandel heeft staan. Haar pro-actieve houding en hands-on mentaliteit resulteert tot op de dag van vandaag in mooie opdrachten waar ze haar bijdrage graag aan levert en tegelijk enorm door groeit.

 

Contactinformatie

Vereniging voor Virtueel Support 
Oosterweg 15
9751 PA Haren 
Tel: 06 23 30 91 25

contact@verenigingvsp.nl 
www.verenigingvsp.nl 
KvK: 74181386

    

 

 

 

 

Algemene voorwaarden | Statuten en Reglement | Regels database  |  Bestuur | ProjectgroepenPrivacy- en cookieverklaring | Opzeggen

Cookie settings