Beroepsvereniging voor Virtueel Support ProfessionalsDe Vereniging voor VSP is hét platform voor Virtueel Support Professionals in Nederland en België. Het netwerk om collega’s te ontmoeten, te leren met & van elkaar en vakmanschap te versterken, te verdiepen en te vernieuwen. Wij vragen publieke aandacht voor taken, werkzaamheden, naamsbekendheid en het beroep van de VSP. We participeren in initiatieven om de kwaliteit en ontwikkeling van de leden inzichtelijk te maken, te bevorderen en te monitoren.
Wil jij lid worden?Meld je aan op deze website en lees welke voordelen het lidmaatschap je biedt. We ontmoeten elkaar tijdens online en live events, raadpleeg hiervoor de agenda op deze pagina.
Mijn VVSPMijn VVSP is het besloten ledendeel van de website. Via Mijn VVSP kun je als lid je persoonlijke gegevens inzien, wijzigen en up to date houden. Je hebt toegang tot alle ledenpagina's met relevante kennis, vraagbaak, database, toolkit, agenda en overige.